Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-15 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

Zákvaska Acidolakt

Zákvaska Acidolakt - acidofilní mléko. Z této Zákvasky získáme acidofilní mléko s obsahem baktérií Lactobacillus acidophilus.Jedna lahvička se používá... celý popis
Dostupnost
Není skladem
129 Kč
107 Kč
bez DPH
Momentálně není k dispozici
Kompletní specifikace

Zákvaska Acidolakt - acidofilní mléko.

Z této Zákvasky získáme acidofilní mléko s obsahem baktérií Lactobacillus acidophilus.
Jedna lahvička se používá k zakysání 1 až 3 litrů mléka.
Pro své vlastnosti je tento kmen častou složkou ochranných přípravků používaných 
během a po antibiotické terapii, používaných od prvního dne užívání léků.

K přípravě potřebujete:

Zákvasku (1 lahvička na 1 až 3 litry mléka)
Doporučujeme mléko s obsahem 3,2 procenta. tuku, pasterizované nebo mikrofiltrované 
(nepoužívejte mléko s blízkým datem spotřeby). 
UHT mléko se nedoporučuje, ale lze jej použít. 
V případě mléka tzv. přímo od krávy, doporučujeme nejprve tepelně upravit. 
Obyčejný kastrol a velký ručník nebo deka
Jogurt si můžete připravit i v jogurtovači nebo termomixu - podle návodu k těmto přístrojům. 

Postup výroby:

Stačí mléko ohřát na 37-40 °C, 
do lahvičky se zákvaskou nalít trochu mléka, protřepat a vmíchat do mléka. 
Hrnec zabalte do deky a nechte pod peřinou kysat 8 hodin. 

Hotový jogurt (2 lžíce) můžete použít pro zakvašení další várky jogurtu z 1-3 litrů mléka.

Složení: maltodextrin, lyofilizované kmeny bakterií: Lactobacillus acidophilus, 
Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium lactis (2 kmeny). 

Balení obsahuje 2 lahvičky s lyofilizovanými kulturami á 0,5g. 

 

Zboží zařazeno v kategoriích

 

Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Kde nás najdete

Výdejní místo:
Nádražní 684, Paskov, 739 21

Pouze po předchozí tel. domluvě.

Kontakty
Zákaznická podpora
(Po-Pá, 8-15 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz