Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-15 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

Safcider

Fermentis Safcider, selektovány z oblasti Champagne, můžou být použity pro všechny druhy cideru, a to i za obtížných fermentačních podmínek. Tyto cide... celý popis
Dostupnost
Skladem
58 Kč
50 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:451
Kompletní specifikace

Fermentis Safcider, selektovány z oblasti Champagne, můžou být použity pro všechny druhy cideru, a to i za obtížných fermentačních podmínek. Tyto cider kvasnice pracují v širokém teplotním rozmezí mezi 10-30 ° C s ideální teplotou mezi 18-24 ° C.

Pracují při nízkém pH od 3.3.
Nízké požadavky na dusík: od 150 ppm dusíku.
Maximální obsah SO2: 70 mg / l.
Velmi dobrá asimilace fruktózy.
Vysoká flokuace.

Použití:

Nejdříve namočit kvasnice do čisté, sterilní vody při teplotě 35-38°C.
Množství tekutiny by mělo být 10x větší než je váha kvasnic.
Lehce míchat, aby se zabránilo tvorbě hrudek.
Dále dalších 15 minut nechat odpočinout.
Postupně přidávat mošt 2-3x tak, aby teplotní rozdíl mezi kvasnicovým startérem a moštem nepřekročil 10°C.
Tato fáze umožňuje aklimatizovat kvasinky a zabránit tepelnému šoku.
Míchat a nechat odpočívat po dobu ~ 8-10 minut po každém doplnění moštu.
Postup rehydratace by neměl přesáhnout 45 minut.

DÁVKOVÁNÍ
- 20 až 30 g / hl pro první fermentaci
- 5g / 25 litrů

Obsah balení 5g

 

 

Kde nás najdete

Výdejní místo:
Nádražní 35, Paskov, 739 21

Kontakty
Zákaznická podpora
(Po-Pá, 8-15 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz