- Úvod
- Kvasinky
- Bakterie a Laktobacily
- WildBrew™ Helveticus Pitch - 10g
WildBrew™ Helveticus Pitch - 10g

- Kompletní specifikace
- WildBrew™ Helveticus Pitch - 10gNení skladem399 Kč347 Kč bez DPH
WildBrew ™ Helveticus Pitch je vysoce výkonná, vysoce čistá bakterie mléčného kvašení specificky vybraná pro svou schopnost produkovat širokou škálu stylů kyselého piva.
Po naočkování při optimální teplotě a správných podmínkách se jedná o účinný, bezpečný a snadný způsob, jak zacházet s bakteriemi pro různé techniky kvašení piva, jako je například typický proces kettle souring.
Vlastnosti:
- rychlý pokles pH, který lze dokončit do 2 dnů (obvykle do 24 až 36 hodin).
- rozsah fermentace: 38 ° C - 45 ° C
- rozsah pH: 3,0 - 3,5
- tolerance chmele: v laboratorních testech byl růst inhibován při: 4 ppm alfa kyseliny a 4 ppm beta kyseliny.
-dávkování je 0,1 g / l. Jedno balení 10g na 1 hl. Skladovací teplota: 4 ° C
Použití: Berliner weisse, gose, lambic-style, american wild a sour IPA.
Intenzita příchuti: intenzivní a pikantní profil citrusové chuti typický pro tradiční i moderní styl kyselého piva. Klasifikace jako Lactobacillus helveticus, fakultativní hetero-fermentační kmen.
V souladu s přísnými postupy kontroly a zajištění kvality společnosti Lallemand je každá jednotlivá šarže WildBrew ™ Helveticus Pitch uvedena na trh teprve po absolvování přísné série testů, která zaručuje nejvyšší standardy čistoty, kvality a výkonu.
Balení 10g.