Vážení zákazníci.

Od 14.9.2023 do 24.9.2023 nebudou expedovány objednávky z důvodu dovolené.

Všechny došlé objednávky budou expedovány od 25.9.2023. Nebude možný ani osobní odběr.

Děkujeme za pochopení.

Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-13 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Kvasinky
  3. Turbo a destilační kvasinky
  4. Still Spirits Glucoamylase Enzyme

Still Spirits Glucoamylase Enzyme

Glukoamyláza je zcukřující enzym, tj. štěpí škrob na glukózu. Kvasnice během fermentace nejsou schopny přeměnit škrob na alkohol. Proto je použití enz... celý popis
Dostupnost
Není skladem
68 Kč
56 Kč
bez DPH
Momentálně není k dispozici
Číslo produktu:0433
EAN kód:9421025516054
Kompletní specifikace

Glukoamyláza je zcukřující enzym, tj. štěpí škrob na glukózu. Kvasnice během fermentace nejsou schopny přeměnit škrob na alkohol. Proto je použití enzymu nezbytné.

Pro použití při rmutování škrobových substrátů ze surovin jako např. žito, ječmen, pšenice, kukuřice, rýže, brambory atd.

Našrotovanou obilovinu smíchejte s vodou v poměru 1kg šrotu na 4 litry vody.

Rmut-kaši ohřejte na 65°C, přidejte enzym jakmile teplota rmutu klesne pod 65°C a dobře promíchejte. Po dobu 1-1,5hodiny udržujte teplotu rmutu mezi 50°C -60°C.

Poté rmut zchlaďte na zákvasnou teplotu 20-35°C (dle použitých kvasnic) doporučujeme kvasnice Whiskey Yeast z naší nabídky.

Přidejte kvasnice, promíchejte a nechte vykvasit cca 4-7 dní.

Balení 12g- pro 25 litrů rmutu

 

 

     

Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Kde nás najdete

Výdejní místo:
Nádražní 684, Paskov, 739 21

Pouze po předchozí tel. domluvě.

Kontakty
Zákaznická podpora
(Po-Pá, 8-13 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz