Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-15 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Kvasinky
  3. Turbo a destilační kvasinky
  4. Still Spirits Glucoamylase Enzyme

Still Spirits Glucoamylase Enzyme

Glukoamyláza je zcukřující enzym, tj. štěpí škrob na glukózu. Kvasnice během fermentace nejsou schopny přeměnit škrob na alkohol. Proto je použití enz... celý popis
Dostupnost
Skladem
72 Kč
60 Kč
bez DPH
ks
EAN kód:9421025516054
  • Kompletní specifikace
  • Still Spirits Glucoamylase Enzyme
    Still Spirits Glucoamylase Enzyme
    Skladem
    72 Kč
    60 Kč bez DPH
  • ks
Kompletní specifikace

Glukoamyláza je zcukřující enzym, tj. štěpí škrob na glukózu. Kvasnice během fermentace nejsou schopny přeměnit škrob na alkohol. Proto je použití enzymu nezbytné.

Pro použití při rmutování škrobových substrátů ze surovin jako např. žito, ječmen, pšenice, kukuřice, rýže, brambory atd.

Našrotovanou obilovinu smíchejte s vodou v poměru 1kg šrotu na 4 litry vody.

Rmut-kaši ohřejte na 65°C, přidejte enzym jakmile teplota rmutu klesne pod 65°C a dobře promíchejte. Po dobu 1-1,5hodiny udržujte teplotu rmutu mezi 50°C -60°C.

Poté rmut zchlaďte na zákvasnou teplotu 20-35°C (dle použitých kvasnic) doporučujeme kvasnice Whiskey Yeast z naší nabídky.

Přidejte kvasnice, promíchejte a nechte vykvasit cca 4-7 dní.

Balení 12g

je dostačující pro zpracování až 10 kg zkapalněného škrobu pro fermentační objemy do 25 - 30 l.

 

 

Kde nás najdete

Výdejní místo:
Nádražní 684, Paskov, 739 21

Pouze po předchozí tel. domluvě.

Kontakty
Zákaznická podpora
(Po-Pá, 8-15 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz