- Úvod
- Kvasinky
- Turbo a destilační kvasinky
- Still Spirits Glucoamylase Enzyme
Still Spirits Glucoamylase Enzyme

- Kompletní specifikace
- Still Spirits Glucoamylase EnzymeNení skladem68 Kč56 Kč bez DPH
Glukoamyláza je zcukřující enzym, tj. štěpí škrob na glukózu. Kvasnice během fermentace nejsou schopny přeměnit škrob na alkohol. Proto je použití enzymu nezbytné.
Pro použití při rmutování škrobových substrátů ze surovin jako např. žito, ječmen, pšenice, kukuřice, rýže, brambory atd.
Našrotovanou obilovinu smíchejte s vodou v poměru 1kg šrotu na 4 litry vody.
Rmut-kaši ohřejte na 65°C, přidejte enzym jakmile teplota rmutu klesne pod 65°C a dobře promíchejte. Po dobu 1-1,5hodiny udržujte teplotu rmutu mezi 50°C -60°C.
Poté rmut zchlaďte na zákvasnou teplotu 20-35°C (dle použitých kvasnic) doporučujeme kvasnice Whiskey Yeast z naší nabídky.
Přidejte kvasnice, promíchejte a nechte vykvasit cca 4-7 dní.
Balení 12g- pro 25 litrů rmutu