Vážení zákazníci.

Od 1.4. do 9.4.2023 nebudou z technických důvodů expedovány objednávky.

Všechny došlé objednávky budou expedovány od 10.4.2023

Nebude možný ani osobní odběr.

Děkujeme za pochopení.

Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-13 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Kvasinky
  3. Kvasinky pro cider a víno
  4. Enzym Pektináza pro ovoce 5g

Enzym Pektináza pro ovoce 5g

Pektináza - Pectolase Enzym pro ovocné rmuty, který rozkládá pektinové látky (pektiny) a promění je ve zkvasitelné cukry. Díky používání pektinázy... celý popis
Dostupnost
Není skladem
39 Kč
32 Kč
bez DPH
Momentálně není k dispozici
Číslo produktu:0068
Kompletní specifikace

Pektináza - Pectolase

Enzym pro ovocné rmuty, který rozkládá pektinové látky (pektiny) a promění je ve zkvasitelné cukry.

Díky používání pektinázy:

Máme větší výtěžnost ovocné šťávy

Enzym podporuje fermentaci ovocných vín - větší prokvašení ovocných cukrů

Použití enzymu usnadňuje projasnění vína

Enzym rozbíjí buněčné stěny v ovoci činí vína aromatičtější

Dávkování enzymu:

1g na každých 4 kg ovoce s vysokým obsahem pektinu, jako jsou jablka, všechny citrusové plody, rybíz

1 g na každých 8 kg ovoce s nízkým obsahem pektinu, jako jsou hrozny, třešně.

Enzym přidejte k ovoci, které bylo dříve zalito malým množstvím (1litr) horké vody (může to být první dávka cukrového sirupu),  tím teplota dosáhne 40-50° C a rozmíchejte a přilijte do kvasu 2 hodiny před přidáním kvasinek.

Pokud přidáte enzym k ovoci při pokojové teplotě asi 25° C, počkejte 4 hodiny na přidání kvasinek.

Nikdy nepřidávejte kvasinky před přidáním enzymu, vysoká teplota nad  40-50°C kvasinky zničí !!!

Balení 5g - na cca 25 litrů kvasu

     

Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Kde nás najdete

Výdejní místo:
Nádražní 684, Paskov, 739 21

Pouze po předchozí tel. domluvě.

Kontakty
Zákaznická podpora
(Po-Pá, 8-13 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz