- Úvod
- Kvasinky
- Turbo a destilační kvasinky
- SpiritFerm Turbo Fruit pro ovoce
SpiritFerm Turbo Fruit pro ovoce

- Kompletní specifikace
- SpiritFerm Turbo Fruit pro ovoceSkladem95 Kč83 Kč bez DPH
Aktivní kvasinky SpiritFerm Turbo FRUIT pro ovoce.
Speciálně vybrané a vysoce alkoholizující (až 18%) kvasnice určené pro kvašení ovocných kvasů, zaměřené na zvýraznění aromat ovoce použitého ke kvašení.
Balení obsahuje dávku enzymů, které usnadňují kvašení ovoce.
Optimální teplota fermentace 20-27°C, při 25°C - doba fermentace 4-6 dní.
Je třeba mít na paměti, že teplota kvasu by neměla překročit 35 °C. Pro získání 18% alkoholu je třeba ovoce doplnit cukrovým sirupem. Množství cukru, které by se mělo použít, je asi 200-300 g / 1 litr moštu (podle druhu použitého ovoce).
Návod: Kvasinky přidejte přímo do kvasu při teplotě cca 30°C, poté vše důkladně promíchejte. Složení: kvasinky kmen Saccharomyces Bayanus, živiny, vitamíny, stopové prvky a enzymy.
Balení 40g na 25 litrů ovocného kvasu.