Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-13 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Kvasinky
  3. Turbo a destilační kvasinky
  4. Still Spirits Alpha Amylase Enzyme

Still Spirits Alpha Amylase Enzyme

Still Spirits Alpha Amylase je vysokoteplotní alfa-amyláza. Alfa-amyláza je bakteriální enzym, který štěpí škrob na dextriny a jednoduché cukry. Pro ... celý popis
Dostupnost
Skladem
72 Kč
60 Kč
bez DPH
ks
  • Kompletní specifikace
  • Still Spirits Alpha Amylase Enzyme
    Still Spirits Alpha Amylase Enzyme
    Skladem
    72 Kč
    60 Kč bez DPH
  • ks
Kompletní specifikace

Still Spirits Alpha Amylase je vysokoteplotní alfa-amyláza.

Alfa-amyláza je bakteriální enzym, který štěpí škrob na dextriny a jednoduché cukry.

Pro použití při rmutování škrobových substrátů ze surovin jako např. žito, ječmen, pšenice, kukuřice, rýže, brambory atd.

Našrotovanou obilovinu smíchejte s vodou v poměru 1kg šrotu na 4 litry vody.

Rmut-kaši přiveďte k varu a vařte 30 min. Nechte vychladnout na 80°C, nebo těsně pod.

Přidejte enzym a dobře promíchejte a poté zakryjte (nebo udržujte při 65-80 °C ) a nechte stát 60 minut.

Vezměte prosím na vědomí, že některé škrobové substráty, jako je kukuřičný škrob, mohou vyžadovat delší dobu varu, aby se škrob úplně rozložil a želatinizoval před aplikací enzymů alfa-amylázy.

Poté rmut zchlaďte na zákvasnou teplotu 20-35°C (dle použitých kvasnic). Doporučujeme kvasnice Whiskey Yeast z naší nabídky.

Přidejte kvasnice, promíchejte a nechte vykvasit cca 4-7 dní.

Balení 12g

 

Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Kde nás najdete

Výdejní místo:
Nádražní 684, Paskov, 739 21

Pouze po předchozí tel. domluvě.

Kontakty
Zákaznická podpora
(Po-Pá, 8-13 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz